Wizz Air отбелязва днес първата годишнина на своята Варненска база, както

...
Wizz Air отбелязва днес първата годишнина на своята Варненска база, както
Коментари Харесай

Wizz Air със страхотни резултати във Варна

Wizz Air отбелязва през днешния ден първата годишнина на своята Варненска база, както и страхотния резултат от над 1 милион превозени пасажери от и до Варна.

Варненската база на WIZZ съставлява инвестиция в града от над 100 млн. щатски $ от страна на самолетната компания  и докара до основаване на повече от 40 директни работни места. Понастоящем мрежата на Wizz Air във Варна включва 9 маршрута до 8 страни с 29 седмични полета, в това число най-новата услуга, открита през април 2018 година – директни полети до Виена. Авиокомпанията дава ежеседмично нови и нови благоприятни условия за пътешестване на локалните поданици с над 460 000 места в продажба през 2018 година от и до Варна, което съставлява съвсем 40% растеж спрямо 2017 година Растежът въз основата на Wizz Air във Варна, водещ до от ден на ден гости в града, също значи повече клиенти за локалния туризъм, хотелиерството и авиацията.

Wizz Air започва своята активност в България преди 13 години и от този момент непрестанно влага в своята разрастващата се мрежа. Към днешна дата Wizz Air е водещата самолетна компания в страната с 8 основани самолета – един във Варна и седем в София. От първия полет на WIZZ от България през 2005 година до през днешния ден над 12 милиона пасажери са пътували по 44-те маршрута на самолетната компания до 20 страни. Компанията започва 5 нови дестинации от България през 2018 година: слънчевите Малага, Атина, Лисабон, Ница и Виена.

Оуен Джоунс, основен корпоративен шеф на Wizz Air, разяснява: " Варна е специфичен град за мен. Бях тук, с цел да разглася новината за откриването въз основата ни през 2016 година Бях тук и с цел да ознаменувам откриването въз основата през 2017 година и през днешния ден съм благополучен да бъда тук с екипа на Wizz Air във Варна, с цел да отбележим първия рожден ден на нашата Варненска база и над 1 милион превозени клиенти от и до града. Като водещата самолетна компания в България, ние продължаваме да се стремим да предлагаме от ден на ден и повече благоприятни условия за пътешестване на налични цени за нашите локални клиенти и да им предоставяме ужасно обслужване от страна на екипа ни на борда на една от най-младите флотилии в Европа. Първата година за нашата база в гр. Варна беше година на огромен триумф и напредък и с планувания за тази година растеж от съвсем 40% на варненските ни полети ние ще продължаваме да водим от ден на ден пасажери да се насладят на хубостта на Българското Черноморие и по този начин да способстваме за развиването на района. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР